Velkommen til Kidz & Hitz

Kidz & Hitz er Danmarks største og ældste producent af Børneshows, kostume og maskot produktion, Live Events, Brand Promotion & Brand Entertainment samt er totalleverandør af alt i musik, shows og underholdning til børn og leverer live events til shoppingcentre, handelsstandsforeninger, by-, havne- og markedsfester, firmafester samt andre der ønsker en seriøs og professionel event partner. Udover Live Event og Brand Promotion tilbyder Kidz & Hitz også som de eneste i Norden en divisioner med musik og lyd produktioner, eget lyd studie og pladeselskab samt en division med produktion af temaer, kostumer, maskotter og remedier og meget, mere.

Kidz & Hitz præsenterer Danmarks bedste og mest professionelle børneshows og sætter altid fokus på kvalitet, dette være sig alt lige fra scene produktion, kostumer, showene samt de efterfølgende meet og greets og garanterer at det hele altid forgår i børne højde hvor børnene lever sig 100% ind i universet.

Kidz & Hitz er en division af Onkel Jes ApS & Østergaard Management ApS og har i mere end 30 år. været totalleverandør af kostumer og maskot produktion samt international underholdning for alle aldere.

Besøg også Onkel Jes Shoppen
Copyright © ® 1982-2017, Onkel Jes ApS. Alle rettigheder forbeholdes (All Rights Reserved)